Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Provozovatelem internetového obchodu www.sovick.sk je EkoBaby s.r.o. Suchý řádek 2164/21 909 01 Skalica, IČ: 52451186, DIČ: 2121055453.

Kupující prohlašuje, že ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů (dále jen "zákon o ochraně osobních údajů") souhlasí, aby prodávající zpracovával a uchovával jeho osobní údaje, které jsou potřebné při činnosti prodávajícího, a zpracovával je ve všech svých informačních systémech.

Vaše soukromí je pro nás důležité a proto chráníme Vaše údaje. Avšak k poskytnutí všech služeb potřebujeme o Vás vědět základní informace. Získání a zpracování osobních údajů nezbytných pro splnění smlouvy je realizováno na základě Kapitoly I, článku 6, odst. 1, písm. b) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů č. 2016/679č.

Nakupovat u nás můžete i bez registrace, ale při nakupování je tak či tak nutné vyplnit některé důležité údaje:

- Jméno a příjmení

- Adresa doručení zboží

- Váš email a telefonní číslo (slouží ke komunikaci s Vámi)

- Fakturační adresa (pokud je jiná než adresa doručení)

- Pokud nakupujete jako firma, obchodní název, IČO a DIČ (pro vystavení faktury a správné zaúčtování

Tyto údaje jsou uchovávány na chráněných serverech zprostředkovatele našeho eshopu. Povinné údaje, které vyplňujete, zpracováváme výhradně pro účely fakturace a doručení zboží. V případě registrace můžete své údaje kdykoliv změnit v zákaznické sekci po přihlášení se. V případě, že si přejete zrušit svou registraci, požádejte nás o to e-mailem a my Vám následně konto deaktivujeme.

Vaše osobní údaje nezveřejňujeme, nezpřístupňují, neposkytujeme žádným jiným subjektům, s výjimkou České poště a.s. a zásilkových s níž je spolupráce nezbytná pro doručení Vaší objednávky. Tyto údaje jsou však vždy poskytnuty jednorázově pro vyřízení Vaší konkrétní objednávky. Databázi osobních údajů chráníme před jejich poškozením, zničením, ztrátou a zneužitím.

Registrací nám udělujete souhlas se zpracováním svých osobních údajů uvedených v objednávce za účelem vyřízení objednávky a dodání zboží, a to na dobu nezbytnou k plnění smlouvy. 

Vaše osobní údaje jsme oprávněni zpracovávat i po skončení původního účelu zpracování jen v nezbytném rozsahu pro účely statistiky, účetnictví a průzkumu, a poskytnout třetím stranám nebo veřejnosti souhrnné statistické informace o zákaznících, návštěvnosti, obratu a další údaje, avšak v anonymizované podobě tak, že na jejich základě nebude možné žádným způsobem identifikovat našich zákazníků.

Prodávající a kupující potvrzují, že kupující od prodávajícího obdržel před získáním jeho osobních údajů všechny informace v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů a také informace týkající se práv subjektu údajů dle § 21 zákona o ochraně osobních údajů.